Ajankohtaista

RSS

Uutiset 26.05.2014

On aika kiitosten!

Vaalit ovat ohi, paikkaa ei tullut, joten tottakai harmittaa. Samalla olen kuitenkin todella kiitollinen ja ylpeä siitä vaalityöstä mitä upeat ehdokkaamme ja vapaaehtoiset ovat tehneet. Kannatuksemme Varsinais-Suomen piirissä oli 4,9 %, joka on ennätyksellisen korkea, ainakin lähihistoriassa.

Haluan kiittää niitä kaikkia äänestäjiä, jotka äänestivät KD:n ehdokkaita. Vaikka äänenne eivät EU-paikkaa tuoneetkaan, toi KD:n saama äänimäärä uskottavuutta puolueellemme tulevia eduskuntavaaleja ajatellen.

Haluan myös julkisesti kiittää omaa Varsinais-Suomen EU-ehdokastamme Jukka-Pekka Kuokkasta loistavasta kampanjasta ja hyvästä vaalituloksesta!

Nöyrät kiitokset myös kaikille Teille, jotka olette jakaneet esitteitä, liimanneet kylttejä, olleet vaalimökillä jne.

Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. Nyt vedetään henkeä muutama päivä, mutta sitten taas täysillä eteenpäin! Eduskuntavaalit voivat tulla nopeammin kuin uskommekaan.

Tommy Björkskog

Tommy Björkskog
KD:n Varsinais-Suomen piirin puheenjohtaja

Uutiset 07.05.2014

KD:n vaalimökki Turun vaalikadulla

Hei Sinä arvokas KD-aktiivi Varsinais-Suomessa!

EU-vaalit lähestyvät ja kampanja-aika alkaa olla lämpimimmillään...

Turussa, Yliopistonkadun kävelyalueella on EU-vaalien alla eri puolueilla vaalimökkejä edellisten vaalien tapaan. Vaalikadun avajaiset ovat lauantaina 10.05.2014 ja siellä meidän kristillisdemokraattienkin on tarkoitus päivystää aina vaalipäivään 25.05.2014 saakka kehuen KD:n erinomaista työtä EU-parlamentissa sekä upeita ehdokkaitamme!

Tehkää vaikkapa kauempaakin osastoista porukalla esimerkiksi lauantaipäivän tai jonkin arki-iltapäivän retki Turkuun ja tulkaa tukemaan ehdokkaitamme ja tapaamaan ihmisiä keskustellen KD:n arvoista ja tavoitteista. Jokainen ääni on tärkeä, jokainen hetki vaalimökillä on tärkeä!

TULE MUKAAN VAALITYÖHÖN, SE ON HELPPOA!

Päivystysvuorojen varaus tehdään netin varauskalenteriin. (Tunnukset varauskalenteriin saat lähettämällä sähköpostia Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen tai Helena Mannervolta, puh. 050 4654204). Samalla saat ohjeet mökille saapumisesta ja päivystämisestä.

Päivystysajoiksi suosittelemme erityisesti esim. ma-pe esim. klo 10–18 välillä sekä la-su klo 9–16 välillä, mutta milloin tahansa sinulle sopii!

Saat myös piipahtaa vaikka ostosmatkallasi mökillämme auttamassa, mutta suosittelemme vuorojen varaamista alkaen 1 tunnista, jotta tiedämme, milloin mökki on miehitettynä.

Eli nyt kipin kapin varaamaan omat päivystysvuorosi – ja ota ystäväsi myös mukaan!

Vaalityötä vaalikadulla on toteuttamassa KD:n Varsinais-Suomen piirin lisäksi toteuttamassa KD:n Turun paikallisosasto, muita osastoja sekä EU-vaaliehdokkaita.

Anna hyvän työn jatkua

Suomen asialla Euroopassa

Uutiset 25.04.2014

Ehdokkaiden äänestysnumerot julkaistu, Jukka-Pekka Kuokkasella 116, Sari Essayahilla hätänumero 112

Europarlamenttivaalien ehdokasnumerot ovat vahvistuneet. Sari Essayah sai numeron 112, joka on Europpan yleinen hätänumero. Kaikkien KD:n ehdokkaiden tiedot löytyvät: www.kd.fi/eurovaaliehdokkaat

EU-vaalien ennakkoäänestys on 14. - 20.5. ja varsinainen vaalipäivä 25.5.2014.KD:n eurovaaliehdokkaiden ehdokasnumerot ovat:

107  Aalto Pirkka

108  Ahvenjärvi Sauli

109  Andersson Niklas

110  Anttoora Marjo

111  Behm Sari

112  Essayah Sari

113  Himanen Tom

114  Jääskeläinen Jouko

115  Keskitalo Timo

116  Kuokkanen Jukka-Pekka

117  Loponen Marjo

118  Nahkala Andrei

119  Peuhkuri Laura

120  Puolimatka Mia

121  Richter Juha

122  Riikonen Jere

123  Räsänen Päivi

124  Silvennoinen Birgitta

125  Tuomela Tiina

126  Östman Peter

Lisää ajankohtaisia