Ajankohtaista

RSS

Uutiset 10.03.2015

Vaaligalleria 2015

KD:n Varsinais-Suomen eduskuntavaaliehdokkaiden YLE-haastattelut löydät klikkaamalla Vaaligalleria 2015 - kuvaa. Sivustolta löytyvät myös eduskuntavaaliehdokkaiden antamat tiedot YLE:n vaalikoneeseen.

Vaaligalleria 2015

Uutiset 27.02.2015

Markku Saarinen eduskuntavaaliehdokkaaksi!

KD:n Varsinais-Suomen piirihallitus nimesi kokouksessaan keskiviikko-iltana 25.02.2015 Markku Saarisen Paimiosta eduskuntavaaliehdokkaaksi Varsinais-Suomeen. Markku oli viimeinen KD:n Varsinais-Suomen piirin valitsema eduskuntavaaliehdokas Varsinais-Suomeen. KD:n Varsinais-Suomen piirillä on nyt täysi ehdokaslista tuleviin eduskuntavaaleihin.

58-vuotias Markku on koulutukseltaan lastenohjaaja. Hän toimii hyvinvointialan yrittäjänä ja kahvakuulavalmentajana. Hänet tunnetaan urheilupiireissä voimailulajeissa ja ultrapyöräilyssä. Markku nähtiin 1970-1980 luvun vaihteessa myös kehonrakennuksen SM-lavoilla. Markku on naimisissa ja 6 lapsen isä. Markku on Paimion kirkkovaltuuston jäsen.

Markku Saarinen

Markku Saarinen (58)
Lastenohjaaja
Hyvinvointialan yrittäjä
Kahvakuulavalmentaja
Paimio

Uutiset 23.02.2015

Eva-Maija Harjunpää ja Kari Tynkkynen eduskuntavaaliehdokkaiksi!

KD:n Varsinais-Suomen piirihallitus nimesi kokouksessaan sunnuntai-iltana 22.02.2015 Eva-Maija Harjunpään Turusta ja Kari Tynkkysen Paide:sta eduskuntavaaliehdokkaiksi Varsinais-Suomeen.

32-vuotias Eva-Maija Harjunpää on koulutukseltaan VTM ja KM. Eva-Maija työskentelee sosiaalityöntekijänä lastensuojelussa. Eva-Maijalla on 2 lasta.

49-vuotias Kari Tynkkynen työskentelee kirkkoherrana Paide:n srk:ssa Virossa.

Lisätietoja

Eva-Maija Harjunpää

Kari Tynkkynen

Eva-Maija Harjunpää

Eva-Maija Harjunpää

Kari Tynkkynen

Kari Tynkkynen

Lisää ajankohtaisia